Akon, Troublemaker


trött

Är skit trött just nu fast klockan inte e så mycket, men iaf nu så kom peter hem med sushi :D så ska nog äta kolla tv, sen försöka somna haha somnade med musik i öronen i Fredags och vaknade mitt i natten av en jätte jobbig låt xd
Aja tror inte det kommer hända idag också, men älskar verkligen att lyssna på lite musik i slutet av dagen medans man ligger i sängen och försöker sova MYS! det gör så man slappnar av typ.. ( prova )
Aja ska gå nu o äta min goda sushi som väntar på mig, men skriver mer imorrn!
Bye!


Inlägg

hej på er, nu sitter jag hos en kompis gör typ ingentíng eller hon fixar sej medans jag håller på lite med hennes data och webcam, tog en liten bild också kanske inte världens kvalite, men iaf en liten bild..Kommer ett inlägg ikväll (tror jag) om lite vad jag gjort under dagen har även shoppat en tjocktröja och lite småsaker, kanske lägger upp det senare. 

Ses!


Sista inlägget .. (för idag)

Inge mer inlägg idag efter det här.
Nu ska jag snart lägga mig måste först lägga fram kläder tills imorrn (alltid skönt o ha det klart på morgonen) sen packa gympa väskan tills imorrn.
Aja, idag fick jag en komplimang av min mentor faktiskt (det var länge sen man fick) aja hon sa iaf att hon bara hört gott om mig från många lärare och att jag har förbättras o så, stolt e man iaf (a) hoppas det fortsätter så också :) hah brukar inte få sånt utan mest gnäll ..


Men nu tänker jag på om jag ska ha platt eller bara naturligt lockigt imorrn, fick så många söta kommentarer i skolan en gång när jag hade det att jag typ aldrig mer ska platta osv & det var ju kul att höra, men jag gillar fortfarande platt mer en vågigt/lockigt. Men vi får vell se imorrn.

 

Godnatt!


Nya ..

Hejsan, länge sen jag vet men det har jag sagt till er kommer ett litet inlägg då o då.
iaf, har köpt ett par sånna här o tycker dom faktiskt är ganska så nice, beroende på vad man har till och så.
Har hänt mycket under veckan och snart är det helg, sköönt!
Lovar att skriva snart igen, kram!


RSS 2.0