long time ago..

Nu var det riktigt länge sen jag skrev, men jag har inte pallat ibland sen har jag gjort massa saker så har inte hunnit heller.
Men ett litet inlägg kan jag vell skriva för er, eftersom min statistik konstigt nog inte gått ner fast jag inte skriver något så gör jag det bara för er ;)
Idag var det bara en tråkig Måndag i skolan.
Roligaste lektion: Svenska, fick vara i datasalen nästa hela lektionen så..
Tråkigaste lektion: No, hur tråkig som helst speciellt när man har en jävligt sträng lärare :o och speciellt när man typ har två timmars lektion med samma ämne! -.-
Iaf nu är jag hemma och har lite bråttom faktiskt, ska vara nere i Råsunda kl 16.30 så måste sätta på mig kläderna osv..
Och alla hoppas på att Gnaget vinner idag, right? ;D
Skriver mer imorrn, ha det bra!

Torsdag

hejhej, dagen idag har varit ganska så soft, på elevensval så skulle vi igentligen gå till NOn, men jag, Amelia, Salem & Sofie har bytt till Språk/omvärld istället där vi nästa gång ska till solna centrum vi fyra och intervjuva folk med en filmcamera och ställa frågor om typ FN saker, haha som vi sedan ska spela upp i Aulan på typ FN dagen eller något, kul ju ;)
Iaf efter skolan så gick jag hem och kollade tv som vanligt, fast idag med en fanta i handen! My favorite..
Snart är det dags för träning nere i skytte kommer komma hem lite sent idag pgr av en massa saker jag ska göra efter träningen, men ni får nöja er med ett inlägg idag iaf (=
Två bilder också:
 
1: Min älsklings fanta!
2: En liten bild på mig i myströjan såklart, (suddig)
 


Onsdag'

Idag så började vi skolan med Träslöjd kl 08.40 sedan hade vi Svenska och läste halva lektionen ganska så najs, sen så var det lunch och efter lunchen så var det SO sedan var dagen slut ca kl 13.15, en väldigt kort & skön dag.
Efter skolan gick jag hem sovde i två timmar var verkligen sjukt trött!
Fast tvingade mig endå till Solna c för att köpa lite saker, "som ni ser här":
  
 
1: Armband.
2: Halsduk.
3: En vit vanlig tröja.
4: Allt i ett, + en sak till *hemligt* 
5: Så ser jag ut just nu.


Måndag

Orientering idag var ganska så roligt skit jobbigt i uppförsbackarna men allt annat var okej, speciellt att man kom först (av tjejerna i min klass) men tyvärr så orkade inte den jag sprang med springa i slutändan så jag kutade och trodde dom skulle skriva upp tiden endå på oss båda men nej då var jag tvungen o vänta på henne för att dom skulle kunna skriva upp tiden. Men vi kom iaf tvåa så är ganska så stolt för det endå.
Sen gick jag Salem o Sofie & käkade lite korv o drack lite satt o snackade på berget ett tag tills vi såg att många i våran klass började komma in i mål satt vi gick ner och pratade lite med dom istället, haha måste bara ge ett extra plus till Sofie och Salem som endå kom först(som grupp) härligt tjejer!
Aja kl 18.30 är det träning i Skytteholm måste fan vila lite innan det är ganska trött faktiskt, men det kommer nog upp ett till inlägg efter träningen, bye!

Tills vidare..

För er som inte vet så kommer inte jag blogga så mycket förens jag/någon fixat min blogg = ny design osv.
Men det kan fortfarande komma något inlägg på helgerna eller någon dag i veckan, men så fort jag har fått en finare design o allt
 så kommer jag börja blogga som förut igen.
Ha det så bra, puss!

Bild på mig & sofie + en liten suddig bild på syrran längst ner t vänster.


Härligt

Härligt, idag första timmen (träslöjd) hade vi håltimme :D
jag gick ju hem såklart, eftersom man bor så nära pallade inte sitta i skolan och glo -.-
Satt gick hem satte mig vid datan, helt ärligt så städade jag mitt rum också vet inte varför men det är så tråkigt att gå in i ett så stökigt rum men nu är det iaf gjort!
Och jag tänkte även att jag skulle slänga in ett litet inlägg också, kanske kommer något mer idag vi får se ;)
puss puss!

Nu har jag bara två lektioner kvar: Svenska & So sedan är dagen slut ! Yeah


RSS 2.0